RESTAURANT

Lounge & Koffie

Momento bied plaats aan 240 gasten, maar is desondanks gezellig, sfeervol, eigentijds en knus. Voor borrels en partijen zijn wij ook geschikt tot 400 gasten. Naast Momento hebben wij ook DAK5 in de zomer, een mooie plek op ons panoramaterras vanwaar men een geweldig uitzicht heeft over Arnhem stad. Van catering, buffetten, borrels of BBQ tot 500 gasten is dit een ideale plek voor bedrijfsuitjes, bruiloften of feesten.

Ons terras aan de voorzijde biedt een ruime mogelijkheid om te relaxen, lunchen of dineren, in een ongedwongen ambiance. Aan de tafels of op een zitzak met uitzicht op het feestaardvarken onder genot van een fris biertje of lekker glas wijn. In de zomer hebben wij ook mogelijkheid voor een BBQ op ons terras. Net alsof je thuis bent. Het terras gaat elk jaar in mei open.

WERKWIJZE

Momento

Momento is een erkend leerbedrijf. Maatschappelijk verantwoord en een feel good bedrijf. Met plezier naar het werk gaan is belangrijk. Momento wil je thuis laten voelen. Samen groeien en op sociaal vlak verbreden. Momento werkt daarnaast samen met andere bedrijven, kleine en grote ondernemers in Arnhem.

interieur door demunnikdejongsteinhauser architecten
interieur door demunnikdejongsteinhauser architecten

OVER

Momento

Jezelf kunnen zijn, dat hoort bij Momento. Onze doelgroep is daarom iedereen. Momento staat niet alleen voor lekker eten en drinken maar wil het beste uit haar mensen halen, benadrukt de talenten van haar medewerkers. Het individu promotend én elkaar versterkend. Het is diversiteit wat wij uitstralen naar de gasten met ons team en dit vertaald zich ook in ons menu welk maandelijks wisselt.

Momento zet zich in door maatschappelijk samen te werken met WAJONG jongeren, UWV, Gemeente Arnhem en Mensen met een beperking. Tevens zijn wij een erkend leerbedrijf en stomen wij de nieuwe generatie koks en bedieningsmedewerkers klaar voor de toekomst. Dit met ons diverse en gedreven team aan vaste medewerkers, draagt bij aan het gegeven dat Momento er voor iedereen is.

Logo-momento-final1_150x150tr

Locatie

Oude Oeverstraat 98
6811 JZ Arnhem, Nederland

Openingstijden

Maandag – Zondag: 10.00 – 24:00

Keuken: 11:00 – 22:00

Contact

2018 Momento Arnhem - All Rights Reserved.