Lunch, Borrel & Diner

Meer dan een hapje eten alleen, het mag een beleving zijn aan tafel. Zalm voor je neus gesneden, knoflookstrengen in het zicht. Een ervaring aan tafel. Daarbij past een wereldkeuken  met bijvoorbeeld spuntini om te delen. Een spel van gerechten met een hoofdgerecht naar eigen ontwerp. Tijdens de lunch kun je ook genieten van de spuntini. Of van een authentiek, compact zuurdesembrood, de Italiaanse, eigenzinnige dubbeldekkers en zoveel meer. Ook alleen borrelen kan natuurlijk, in ons loungegedeelte.

Taarten

Huisgemaakt & vers

In een huiselijke sfeer mag een taart van grootmoeders recept niet ontbreken. Proef onze fameuze Ricottataart gemaakt van verse Ricotta met witte chocola, frisse citroen zeste, Oreo’s en gebrande amandelen en cappuccinotaart met donkere chocolade en romige mascarpone uit eigen keuken.

Koffie Momento

Geniet van onze unieke koffie van eigen merk. Een zachte cerrado of een krachtige espresso van bonen die 100% biologisch geteeld zijn. Geen pesticiden of kunstmest, maar een natuurlijke koffie, samengesteld uit gebalanceerde melanges. Een eerlijke, pure smaaksensatie met bonen die hier op ambachtelijke wijze zijn gebrand. Proef de volle, ronde, pure smaak met een eigen karakter van Koffie Momento. Door heel Rozet verkrijgbaar.

Openingstijden

 

MAANDAG 10:00 tot 24:00
DINSDAG 10:00 tot 24:00
WOENSDAG 10:00 tot 24:00
DONDERDAG 10:00 tot 24:00
VRIJDAG 10:00 tot 24:00
ZATERDAG 10:00 tot 24:00
ZONDAG 11:00 tot 24:00
KEUKENTIJDEN 11:00 tot 22:00

Wijn & dranken

Om te beginnen hebben wij Franse huiswijnen. Eén van het wijnhuis Le Nid de Mas en daarnaast een biologische wijn van The Green Wine Company. Dan zijn er nog de mediterrane wijnen uit Portugal, Italië en Spanje. Om in die sfeer te blijven: onze frisdranken zijn ontwikkeld in het Italiaanse kuuroord San Pellegrino Terme. bekijk hier de wijnkaart