Expositie Kunst

Kunst leeft in Arnhem en ook in Momento. Wij bieden kunstenaars de gelegenheid om bij ons te exposeren. Klik op het kopje kunst om te zien wat er op dit moment wordt tentoongesteld.
Oproep: ben je zelf kunstenaar en wil je graag bij ons exposeren mail dan naar angie@momento-arnhem.nl

Werken bij momento

  GEZOCHT BEDRIJFSLEIDER Wij zoeken een nieuwe collega voor een zeer druk bezochte hotspot in hartje Arnhem. Bedrijf Momento – Arnhem Wij zoeken een nieuwe bedrijfsleider(ster). In deze functie geef je leiding aan ons bedieningsteam, zodanig dat aan alle voorschriften en regels wordt voldaan maar ook zeker op een motiverende manier. Je zet gastenbeleving en kwaliteit voorop […]

Agenda

Livemuziek & agenda 2016 Momento Restaurant, Bar en Lounge introduceert van 15.00 tot 18.00 Momento Live!. Als u op het woord agenda klikt ziet u een overzicht van optredens en/of leuke dingen die staan te gebeuren.

Personeel Momento

Klik op deze link om in te loggen

Momento op Facebook

Like ons of laat je beoordeling achter op facebook! FACEBOOK    

Laatste Momento nieuws

  Momento is nu ook virtueel te zien: Klik op deze link De nieuwe menukaart staat weer online. Uiteraard ook een nieuw gerecht de Momento’s vegetarische burger van kikkererwten, zoete mais en koriander. kijk op de volgende link wat Momento nog meer te bieden heeft KOM VEDER  

Rozet

Rozet is hét trefpunt van kennis, kunst en cultuur. Het bloemvormig motief is niet alleen aan de
buitenkant van het gebouw veelvuldig zichtbaar. Ook trappen en lampen door heel het gebouw tonen dit symbool voor bundelen en delen van kennis, informatie en inspiratie. Rozet geeft onderkomen aan de Bibliotheek, het Kunstbedrijf, het Erfgoedcentrum en de Volksuniversiteit.